Haber

17 Kasım Perşembe Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Meteoroloji’den Sağanak Yağış Uyarısı!

Havaların soğumasıyla birlikte Meteoroloji, hava durumu iddia raporunu yayınladıktan sonra, pek çok vilayet için ikazda bulundu. Yurdun batı kısımlarında yağış beklenirken doğu bölümüne ise kar yağışı uyarısı yapıldı. Vatandaşlar ise havanın nasıl olacağını merak ediyor. Pekala bugün hava nasıl olacak? Perşembe günü nerelerde yağış var? İşte 17 Kasım Perşembe İzmir, İstanbul ve Ankara hava durumu.

Bugün (17 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere nazaran; Ülkenin genelinde hava modüllü ya da çok bulutlu olacak. Kütahya ve Afyonkarahisar hariç Ege, Marmara, Batı Karadeniz, Akdeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerine sağanak yağış uyarısı yapıldı. Doğu Anadolu’nun yüksek kesitlerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği varsayım ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesitlerde ve Marmara bölgesinde sıcaklık 2 ila 4 derece artacak.

17 Kasım Perşembe İstanbul Hava Durumu

Bugün İstanbul’da en yüksek sıcaklık 21, en düşük sıcaklığın ise 11 olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinden itibaren ise kuvvetli yağış bekleniyor.

17 Kasım Perşembe Ankara Hava Durumu

Bugün Ankara’da en yüksek sıcaklığın 16, en düşük sıcaklığın ise 6 derece olacağı iddia ediliyor. Ayrıyeten modüllü bulutlu bir hava bekleniyor.

17 Kasım Perşembe İzmir Hava Durumu

Bugün İzmir’de en yüksek sıcaklığın 20, en düşük sıcaklığın ise 12 derece olacağı iddia ediliyor. Günün birinci saatlerinde havanın kesimli bulutlu ve rüzgarlı, öğlen saatlerinden itibaren ise yağışlı geçmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu