Haber

Astrologlara göre 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimini kim kazanır? 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Astroloji Yorumları! CHP, AK Parti, Kılıçdaroğlu

Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere kilitlenmişken, Millet İttifakı cephesinde milletvekili aday listeleri ile ilgili çalışmalarda yaşanan değerli gelişmenin ardından vatandaşın arama motorlarındaki astrologlara göre 2023 seçimini kim kazanır? 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Astroloji yorumları merak edildi.

2023 CUMHURBAŞKANI SEÇİMİNİ ASTROLOGLARA KARŞI KİM KAZANACAK?

Astrologlar programlarda 2023 seçimi ile ilgili görüşlerini açıkladılar.

İşte o yorumlardan bazıları:

Astrolog Dinçer Güner


Astrolog Dinçer Güner: “Bu yıl gerçekleşen Güneş ve Ay tutulmalarının derece ve dakikaları, 2002 yılında meydana gelen tutulmaların derece ve dakikalarıyla aynı. 2002’de yeni Cumhurbaşkanı’nı seçmek için seçime gittik. Bu yıl yine 14 Mayıs’ta yeni Cumhurbaşkanı seçilecek. Yeni Cumhurbaşkanının geleceğini ve büyük kaderde hiçbir şeyin değişmeyeceğini gösteriyor” dedi. (Kanal: 321Medya).

Astrolog Sema Kılıç

Astrolog Sema Kılıç: 2. cinse girmeden kesinlikle ilk tıpta yer alacağı varsayımını yaptı. Kılıç, “Seçim günü korna çalacak başlıca aktörler Ay Balık, Güneş Boğa, Güney Düğümü Akrep ve Yengeç Venüs’tür.” Astroloğun sözleriyle, “Seçimi kazanan parti çok kesin kazanacak, bu yüzden hiç şüphe kalmayacak!”

Astrolog Rezzan Kiraz

Astrolog Rezzan Kiraz:“Fenerbahçe ve Kılıçdaroğlu’nun aynı anda kazandığı bir senaryo imkansız.

Ya Kılıçdaroğlu ligi, Galatasaray seçimi kazanır, ya da Erdoğan ligi, Fenerbahçe ligi kazanır.”

Tarot Danışmanı Kübre Gürsoy

Tarot Danışmanı Kübre Gürsoy:

Genel duruma ilişkin olarak, “Seçimin 2. tura uzayabileceğini tahmin ediyorum. Bir hastalıktan kaynaklanabilir. Yakın gelecekte halk olarak kaosa girmemeye dikkat edelim. Siyasi olarak da benzer çatışmalar olabilir. ” söz konusu.

Kemal KılıçdaroğluZira: “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için bir umut ışığı var. Kendisinin de çok iyileşeceği bir dönem. Pozitif kart geldi…. Hayırlı olsun. haberler alacak. Şans onunla. Kartlarım çoğunlukla Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Ünlü olacak, kendini değerli hissedecek, ön planda olacak… Şansı çok yüksek.”

Muharrem İnce içinŞansının düşük olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan için: “Recep Tayyip Erdoğan hakkında, onun oy Şansınızın düşük olduğunu tahmin ediyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hastalığına dikkat etmesini tavsiye ediyorum” dedi.

(Kanal: Duyarlılık)

Astrolog Çiğdem Aslan

Astrolog Çiğdem Aslan:

Kemal KılıçdaroğluÇünkü: “20 Nisan’ın O’nun üzerinde çok güzel etkileri var. Olumlu yönleri var, olumlu etkileri var. Venüs’ten iyi açıları var. Ama Mayıs ayının sonlarına doğru haritasında ters açılar var…. Aldığımda Tüm kombinasyonlar, seçim 2. tura gidecek “Bir ihtimal var diyebilirim.”

Muharrem İnce için: “Şu anda Mercury Retro’da bir seçimden geçiyoruz. Bu ona ek bir avantaj sağlayabilir.” söz konusu.

Recep Tayyip Erdoğan için:“Bence çok sıkıntı olabilir. Ama olumlu etkilerin bazı konularda özellikle seçimden 7 ay sonra değişebileceğini söyleyebilirim. Hiç ummadığımız çok farklı bir Türkiye ile karşılaşabiliriz. Tayyip Erdoğan kazanırsa olumlu bir değişim olur” dedi.

(Kanal: Duyarlılık)

Numeraolog Gülay Yelkarasi

Numeraolog Gülay Yelkarasi:

Kemal Kılıçdaroğlu Çünkü: “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu yıl 9. çakra dönemini yaşıyor olacak… 9 rakamı kişiye bütünlük verir. Şimdi ben demek demektir. Diğer adaylardan farklı olarak Kemal Bey’in haritasında böyle bir şey görüyoruz. Kılıçdaroğlu: 9. çakra çok güçlü bir destek. 4 aday arasında bulunduğu çakra döneminin olumlularını Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaşayacak tek kişi olduğunu söyleyebilirim.” söz konusu.

Muharrem İnce için Bu sene 7 numaranın olumsuzluklarını yaşayacak. söz konusu.

Recep Tayyip Erdoğan için: “Muharrem Bey ile çok benzer bir kaderi var. 8. çakra döneminde olmasına rağmen numerolojik tablosunda 8. çakradan herhangi bir destek alamıyor.” söz konusu.

(Kanal: Duyarlılık)

Astrolog Nilay Dinç

Astrolog Nilay Dinç:

“Seçimle ilgili, belki ilgini çeker. Bunu söylemem gerektiğini düşündüm ama biliyorsunuz geçtiğimiz yıllarda ülkemizde bir partinin liderine ‘Gandhi’ deniyordu. İlginç bir döngü daha anlatayım: 1966 Satürn yeniden Balık döngüsüne girdi ve Gandhi Hindistan’da Başbakan seçildi. Gandhi’nin dönemi iyi.” söz konusu.

Kanal: (Emel Özugur)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu