Haber

Avrupa Şampiyonu İnternet Sultanlarını Tebrik Etmeyen Kullanıcılardan Akıllara durgunluk veren açıklamalar

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde karşılaştığı Tie Break seti sonunda Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa’nın en büyüğü olarak altın madalyanın sahibi oldu. Yaşanan büyük sevincin ardından herkes coşkuyla kutlamaya başladı ancak sosyal medyada zaferi tebrik etmeyenler de oldu. Bazı kullanıcılar Twitter’da takımı bazı nedenlerden dolayı tebrik etmeyeceklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ettikleri için isyan çıkardı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası yarı finalinde İtalya’yı mağlup ederek finale yükseldi.

Finalde Boskovic’in de dahil olduğu Sırbistan ile mücadele etti. Brüksel’deki maç, set sayısı 22’ye ulaşınca Tie Break setine alındı.

Finalde Sırbistan ile kıyasıya mücadele eden milli takımımız, Tie Break seti sonunda Sırbistan’ı 32’lik skorla yenerek Avrupa zirvesine ulaşarak altın madalyanın sahibi oldu.

Avrupa Şampiyonası tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlandı. Nefesleri kesen maçın ardından vatandaşlar sosyal medyadan Filenin Sultanlarını tebrik etti ama bazıları hariç…

Bazı kullanıcılar ise Twitter üzerinden grubu tebrik etmeyeceklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ettiği için isyan etti.

Ülkemize Avrupa Şampiyonasını ve altın madalyayı getiren başarılı sporcularımızdan Ebrar Karakurt’un geçtiğimiz günlerde cinsel yönelimi nedeniyle kadrodan çıkarılması istenmişti.

Karakurt’un sosyal medyadaki eleştirilere karşı ‘Abdülhamit’i susturdunuz’ yazısı da inançlara saldırı olarak nitelendirilirken, kullanıcılar takımın galibiyetini yalanladıklarını yazdı.

“Eşcinselliği, çıplaklığı veya Allah’ın yasakladığı bir şeyi veya rastgele yasaklanmış bir şeyi gördüğümüzde, bizi tebrik etmeden önce canımızı al ya Rabbi.”

“Lezbiyenlikle lekelenen bu ödülü reddediyorum.”

Hatta bazıları Sırbistan’ı desteklediklerini bile yazdı: “Net’in Sultanları bizi gerçek anlamda temsil etmiyor! Ben ve medrese mensupları Sırbistan’da onların yerini alacağız.”

Hatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan voleybol takımımızı tebrik etti.

Ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu