Haber

Başkan Tekin depremzedelerin yüzünü güldürdü

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından Torbalı Belediyesi, deprem bölgesinden gelip Torbalı’ya yerleşen depremzedeleri ve ailelerini Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na götürdü.

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından Torbalı Belediyesi, deprem bölgesinden gelip Torbalı’ya yerleşen depremzedeleri ve ailelerini Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na götürdü. Torbalı’da yaşayan depremzede ailelerin çocuklarının talebi üzerine harekete geçen Torbalı Belediyesi, istekli vatandaşların desteğiyle hayata geçirdiği projeyle çocukların yüzünü güldürdü. Zor geçen günlerin ardından parkta hayvanları doğal ortamlarında izleyerek eğlenceli bir gün geçiren çocuklar, ailelerini de sevindirdi. Çeşitli ikramların sunulduğu gezide çocuklar, yaşam parkında yaşayan hayvanlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

TEKİN: “ÇOCUKLARIMIZI KORUYACAĞIZ”

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından ilçeye gelen depremzedeler için seferber olduklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Yaşadığımız acı felaketin ardından yaraları sarmaya devam ediyoruz. Bu süreçten en çok etkilenen çocuklarımız oldu. Çocuklarımızın yüzleri gülsün ki dünya daha güzel bir yer olsun. Biz de çocuklarımızın isteklerini geri çevirmedik ve gönüllü vatandaşlarımızla birlikte anlamlı bir projeye imza attık. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızı koruyacağız. Bu günleri atlatmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu