Haber

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’a Kosova Savunma Bakanı Tarafından Madalya Verildi

Kosova’ya resmi bir ziyarette bulunan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’a, Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci tarafından “Üstün Hizmet” madalyası verildi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Kosova’nın başkenti Priştine’de Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile görüştü. Toplantıda Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Sabri Tunç Angılı, Kosova Güvenlik Gücü (FSK) Komutanı Korgeneral Başkim Yaşari ve Kosova Savunma Bakan Yardımcısı Şemsi Syla da hazır bulundu.

Kosova Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Maqedonci’nin görüşmede Baykar firmasıyla iş birliğinin askeri teknolojide son noktaya gelindiğini vurguladığı ve bundan sonra yatırım yapılacak projelerin görüşüldüğü belirtildi. alımların ötesine geçebilecek işbirlikleri yapılması konusunda Bayraktar’la mutabakata vardığını ifade etti.

Kosova Güvenlik Gücü Komutanı Korgeneral Başkim Yaşari, Baykar’dan satın alınan ürünlerle FSK’nın artık savunma ve güvenliğini garanti altına alacak bir misyonu yerine getirebileceğini söyledi.

Toplantının sonunda Bakan Maqedonci, Bayraktar’a “Üstün Hizmet” madalyasını takdim etti. – PRİŞTİNE

demirkoyajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu