İş

Boyden Türkiye’ye katılan yeni isim Hande Osma…

Türkiye’nin merkezi konumu sayesinde uluslararası arenada ve başta Azerbaycan olmak üzere tüm bölge ülkelerini kapsayan hizmetleriyle öne çıkan liderlik ve yetenek danışmanlığı şirketi Boyden Türkiye, bünyesine katılan yeni danışmanlarla büyümeye devam ediyor. Boyden Türkiye’de yeni görevine kıdemli danışman olarak başlayan Hande Osma, ulusal ve uluslararası firmalara hizmet veriyor; Üst düzey yöneticilerin seçimi ve işe alımı, sezon yönetimi ve liderlik danışmanlığı alanlarında hizmet verecek.

 

25 yıldan fazla; Bağımsız denetim-danışmanlık, iç kontrol-iç denetim, risk yönetimi, finans, sigorta, gayrimenkul ve bankacılık konularında tecrübe sahibi olan Hande Osma, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Kariyerine 1995 yılında Ernst & Young İstanbul’da bağımsız denetçi olarak başlayan Osma, 1997 yılında yaklaşık 2 yıl Kanada/Toronto ofisinde kıdemli denetçi olarak çalıştı. 1999 yılında İstanbul ofisine dönerek serbest muhasebeci ve serbest muhasebeci ünvanını aldı. mali müşavir lisansı alarak kariyerine 2003 yılına kadar aynı şirkette kontrol müdürü olarak devam etti.

 

2003 yılında Yapı Kredi Emeklilik’e kontrol müdürü olarak atanan Hande Osma; Fon yönetimi, bütçe planlama ve denetim, mali raporlama ve mali işler dairelerinde küme başkanlığı yaptı. Eş zamanlı olarak Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nde sermaye piyasaları ve borsa üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2009-2013 yılları arasında Yapı Kredi Emeklilik’te CFO olarak farklı kademelerde, ardından Yapı Kredi Bankası’nda sermaye yönetimi güçlendirme ve kurumsal gelişim yöneticisi olarak görev yaptı.

 

2014 yılı itibarıyla Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda mali ve idari işlerden sorumlu genel müdür yardımcısı olan Hande Osma, aynı zamanda şirketin bağlı ortaklığı olan YKS Tesis İdare Hizmetleri’nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2016 yılında Yapı Kredi Bankası’nda kurumsal geliştirme müdürü olarak görevine geri döndü ve bankanın iştirakleri, satın alma ve satışları gibi stratejik değeri yüksek projeleri yönetti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sariyer-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu