Teknoloji

HUAWEI yeni akıllı ofis ve ses ürünlerini tanıttı!

Huawei’nin yeni ürünlerini Türkiye pazarına tanıttığı etkinlikte sahne alan Huawei Tüketici Elektroniği Kümesi Avrupa Lideri William Tian, “Sıkı çalışmamız, yeni ürünlerimiz ve hizmetlerimizin yüksek kalitesi sayesinde 2023 yılında çok güçlü bir performans sergiledik. Türkiye, Huawei Avrupa’nın en değerli pazarlarından biri, 2023 gelirimiz bir önceki yıla göre %25 arttı. 2024 yılında da her zaman daha yenilikçi, yaratıcı ve modaya uygun ürünleri pazara sunacağız. Medyadaki tüm ortaklarımıza ve dostlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Desteğiniz olmadan bu performans mümkün olmazdı. “Bize inandığınız için teşekkür ederiz.”söz konusu.

Etkinlikte Huawei’nin yıllık başarısını değerlendiren HUAWEI Tüketici Elektroniği Kümelenmesi Türkiye Ülke Müdürü Allen Yao, şunları söyledi: “Türkiye’deki tüm koşullara rağmen gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıla göre Huawei marka bilinirliği, güçlü piyasa koşullarına rağmen yıl genelinde yüzde 5 arttı. Bilgisayar kategorisinde vizyonumuz Türkiye’nin 1 numaralı Yüksek Performanslı Ultra İnce PC markası olmaktır. Tablet kategorisinde, ofis sınırlarının ötesine geçen, her yerde hafif ofis vizyonunu hayata geçirmek. Bunların hepsi bize güvenen değerli Türk tüketicilerinin eseridir. “Huawei’nin tüketicilerin güvenini asla sarsmayacağından emin olabilirsiniz.”Bir açıklama yaptı.

HUAWEI MATEPAD PRO 13.2

HUAWEI, iş hayatında yaratıcılığı artırmak için tasarlanan ve farklı ofis görevlerini yüksek performansla yerine getiren HUAWEI MatePad Pro 13.2’yi ön satışa sunduğunu duyurdu. 5,5 mm kalınlığında ve 580 gram ağırlığında olan tablet, geniş, esnek OLED esnek ekrana sahip. 3,4 mm’lik çerçevesiyle %94 ekran/gövde oranına sahip olan ürün, aynı zamanda şimdiye kadar üretilmiş en ince, en dar çerçeveli ve en yüksek ekran/gövde oranına sahip tablet olma özelliğini de taşıyor. Ayrıca MatePad’in Renk Yakalama özelliği, kullanıcıların başka bir uygulamadan renk seçip doğrudan kullanmasına olanak tanıyor.

Üst düzey görsel ve işitsel deneyimin ön plana çıktığı tablette, HUAWEI HUAWEI M-Pencil (3. nesil) kalem ve HUAWEI Akıllı Manyetik Klavye de bu deneyimi ve yaratıcı çalışmayı destekliyor. M-Pencil, NearLink teknolojisiyle tablete hızlı bir şekilde bağlanır. 10 binden fazla basınç algılama seviyesini destekleyen ürün, yüksek dokunma hassasiyetine sahiptir. NearLink’in düşük gecikme süresi, güçlü anti-parazit, doğru konumlandırma, yüksek verim, eşzamanlılık ve güvenilirlik özellikleri M-Pencil’in üstün performansına katkıda bulunur. Yeni HUAWEI Akıllı Manyetik Klavye, gerektiğinde çıkarılabiliyor ve tam alanlı dokunmatik yüzeyiyle tabletin dizüstü bilgisayar gibi kullanılmasına olanak tanıyor.

32.999 TL’ye satılan MatePad Pro 13.2’ye 3. Nesil M-pencil ve MatePad Pro Klavye eşlik ediyor.

HUAWEI FREECLIP

HUAWEI FreeClip, hareket halindeyken rahat bir dinleme deneyimi sağlayan bir C köprüsü tasarımına sahiptir. Cihaz, 10 binden fazla küresel insan kulağı verisi, mikron seviyesinde ergonomik personel ve 25.000’den fazla güvenilirlik testiyle tasarlandı. C-köprü tasarımı, kulaklıklar için hem klips hem de konektör görevi görerek kullanım konforunu ve performansı artırır.

FreeClip, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında 36 saate kadar dinlemeyi destekler. FreeClip ayrıca kullanıcının sağ ve sol kulaklarını otomatik olarak tanımlarken Yapay Zeka ile geliştirilmiş ‘Kristal Netlikte’ çağrıları ve çift cihaz temasını da destekler. Bu özellikleri ve tasarımıyla şık bir aksesuar olarak konumlanan ürün, sık seyahat edenler ve spor tutkunları için ideal bir seçenek oluyor.

4.999 TL fiyatla satılan FreeClip’i satın alırken AFC400PR koduyla 400 TL indirim sağlanıyor.

HUAWEI MATEPAD HAVA KAĞIDIMAT

HUAWEI’nin MatePad Air PaperMatte Edition tableti 2800 x 1840 çözünürlüğe ve 144 Hz yenileme hızına sahip. Eser, PaperMatte Ekranı ile kağıt üzerinde kalemle yazma deneyimi ve kağıt gibi okuma deneyimi sunuyor.

HUAWEI MatePad Air PaperMatte, web sayfaları ve belgeler arasında gezinirken kesintisiz görüntüleme için 144 Hz ekran yenileme hızını destekleyen ilk HUAWEI tablettir. Ekranın P3 sinema düzeyindeki renk gamı, içeriklerin gerçek renklerinde sunulmasını sağlar. Tablet, kullanım senaryosuna göre ayarlanan 30 Hz ila 144 Hz arası uyarlanabilir yenileme hızı aralığını destekler.Yenileme hızını dinamik olarak ayarlayan tablet ekranı, sürükleyici görselleri güç verimliliği ihtiyacıyla dengeliyor.

Ayrıca belirli oyunlarda çözünürlüğü artıran ve daha yüksek yenileme hızıyla daha akıcı ve stabil bir oyun deneyimi sağlayan SuperRender oyun motoru da bulunuyor. 144 Hz HUAWEI FullView Ekran, HUAWEI M-Pencil ile sorunsuz bir şekilde çalışarak el yazısı veya çizim yaparken gecikmeyi neredeyse sıfıra indirir.

16.999 TL fiyatla satılan MatePad Air PaperMatte’e M-kalem ve klavye eşlik ediyor. Ayrıca AMPAIRPM600PR koduyla 600 TL kupon indirimi sağlanıyor.

HUAWEI MATEBOOK D16, I9 İŞLEMCİ

HUAWEI MateBook D16, 16 inç Göz Konforu ve FullView Ekranıyla geniş bir ekran alanı sunuyor ve ana akım 15,6 inç dizüstü bilgisayarla aynı yüke sahip. Cihazın 13. Nesil Intel Core H serisi işlemcisi, yüksek performans gerektiren birden fazla görevi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.

34.999 TL’ye satılan MateBook D16 i9, AMBD16I9PR1000 kupon kodunu kullanarak 1.000 TL daha ucuza satın alınabiliyor.

KAYNAK: HABER7

buyukcekmeceajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu