Haber

İstanbul’da Kavga Durmak Yok: Sürücülere Sileceklerle Saldırı

Eyüpsultan’da iki sürücü yol verdiği için cadde ortasında birbirine girdi. Sürücülerden biri elindeki silecekle diğerine saldırdığında ortalık karıştı. Beşiktaş’ta minibüs şoförü ile otomobil sürücüsü yeniden start alması nedeniyle sokak ortasında birbirine girdi. Yaşananlar kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz cumartesi öğle saatlerinde Eyüpsultan Göktürk’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir yanda bulunan cadde üzerinde seyir halinde olan kapalı kasa minibüs sürücüsü eşyalarını boşaltmak için durdu. O sırada arkasındaki arabanın sürücüsü devam etmek için kornaya bastı. Minibüs şoförünün kornaya tepki göstermesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Sürücüye silecekle saldırdı

Şoförle birlikte iki kişi daha minibüsten inince şoför bir silecek alıp onlara doğru yürüdü. Tartışmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine silecekli sürücü başka birine saldırdı. Tartışmanın ortasına giren vatandaşlar güçlükle ayrıldı. Olaylar kameralara yansırken taraflar daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Minibüs şoförü ile otomobil sürücüsü çarpıştı

Beşiktaş Levent Büyükdere Caddesi üzerinde yine yol vermesi nedeniyle minibüs şoförü ile otomobil sürücüsünün arasında arbede çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine girerken, vatandaşlar araya girince taraflar zahmetli bir şekilde ayrıldı. Yaşananlar kameralara yansıdı. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu