Haber

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yolları Yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, şehrin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Toroslar ilçesine bağlı Buluklu, Kurdalı ve Halkkent mahallelerindeki yolları yenileyerek hizmete açtı.

Kent genelinde sorumluluk alanlarındaki tüm yolların daha konforlu hale getirilmesi için çalışmalarını yoğun bir çalışma temposu ile sürdüren Yol Yapım Bakım Onarım Daire Başkanlığı grupları, şehrin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Toroslar ilçesine bağlı Buluklu, Kurdalı ve Halkkent Mahallelerinde muhtelif yolları yenileyerek hizmete açtı.

Çalışmalar kapsamında Toroslar ilçesi Buluklu Caddesi üzerindeki 1.100 metre uzunluğundaki yol ekipler tarafından yenilendi. Aynı ilçede başka bir noktada çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler, Kurdalı Mahallesi 212’nci Sokak’ta bulunan 750 metre uzunluğundaki yolu yenileyerek hizmete açtı.

Muhtarlar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda planlı ve programlı çalışmalara yön veren gruplar, Halkkent Mahallesi Prof. Dr. Sadi Irmak Caddesi’nde de görev yaptı. 450 metre uzunluğundaki bozuk yolu yenileyen ekipler, eski ve deforme olan yolları da sıcak asfaltla yeniledi. Süreçlerin ardından daha konforlu ve güvenli sürüş için hat çalışmaları da yapılarak yollar vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu