Haber

Netflix, abonelerine ücretsiz olarak Immortality veriyor

Netflix’in YouTube hesabında yayınlanan yeni videoda Immortality’nin resmi oyun fragmanına yer verildi. Immortality’yi mobil cihazınızdan ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

NETFLIX IMMORTALITY HEDİYE EDİYOR

Netflix’in oyun dalına girmesiyle bir arada daha fazla kullanıcıya hitap etmeye çalıştı. Netflix aboneliğine dahil olarak eklediği Netflix Games projesi ile birçok oyunu fiyatsız olarak kullanıcılarına sundu. Sadece Netflix abonelerinin iOS ve Android aygıtlarda oynayabileceği Immortality duyuruldu.

Immortality’yi iOS aygıtlarda oynamak için buraya, Android aygıtlarda oynamak için buraya

NETFLIX IMMORALITY KONUSU

Sadece Netflix üyelerine özel. Kayıplara karışmış, sinemaları gösterime girmemiş bir yıldız adayı… Onun sırra kadem basmasının üzerindeki esrar perdesini kaldırmak için sinemanın kayıp yapıtlarını araştır. Yetenek, cazibe ve hoşluğu bir ortada bulunduran genç bayan, yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerliyordu. Ta ki ortadan kaybolana kadar. Dedektifliğe soyun: • Oyuncunun yayınlanmamış üç sinemasına ilişkin saatler uzunluğundaki kayıtları incele. • Seni yeni ipuçlarına götürebilecek kıymetli sembolleri tespit etmek için sinema kliplerini düzenle ve kayıtları temizle. • Tinseltown’un tarihindeki bu karanlık ve gizli sayfayı ortaya çıkarmak için her şeyi bir araya getir. “Her Story”nin yaratıcısı Sam Barlow’dan sürükleyici ve interaktif bir oyun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu