Yaşam

Oyuncu Tom Sizemore’un menajeri: Umudumuz tükendi

Geçtiğimiz hafta beyin anevrizması nedeniyle ağır bakıma alınan Tom Sizemore’un yakınları, oyuncunun iyileşmesine yönelik umutların tükendiğini söyledi.

Sizemore’un temsilcisi Charles Lago şunları söyledi:

“Doktorlar ailesine hiç umut kalmadığını bildirdi ve hayatını sonlandırmaya karar vermesini önerdi. Aile şu anda bu konuda bir karar verme aşamasında.”

Beyin anevrizması geçirdiği sırada Los Angeles’taki apartman dairesinde bulunan 61 yaşındaki oyuncunun 10 gün komada kaldığı öğrenildi.

“Kara Şahin Düştü”, “Dört Temmuzda Doğdu”, “Natural Born Killers” ve “Er Ryan’ı Kurtarmak” (Er Ryan’ı Kurtarmak) gibi filmlerle tanınan ünlü Sizemore, “Impuratus” filminde rol almaya hazırlanıyordu. hastalandı. Oyuncu, yapımda bir dedektifi oynayacaktı.

BEYİN ANEVİZMASI NEDİR?

Beyin anevrizması, beyindeki zayıflamış bir kan damarının şişmesi ve balonlaşmasıdır. Bu tip anevrizmaya serebral anevrizma da denir. Bir beyin anevrizması genellikle koldaki yuvarlak bir meyveye benzer. Beyinde oluşan bir anevrizma, kan damarını yırtarak beyin kanamasına neden olabilir. Bu kanama bazı durumlarda felce de yol açabilmektedir. (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

arapgirajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu