Yaşam

Tutkunun Tutsağı Akrepler Burada: Duygularını Derinden Yaşayan Akreplerin Beğeneceği Filmler

Hepimiz intikamcı, kinci, tutkulu ve libidosu yüksek olarak bilinen Akrep burcunu en büyük aşkımız, yakın dostumuz ya da düşmanımız olarak karşılaşmışızdır. Gizemli ve tehlikeli görünüşlerinin arkasında yumuşak kalpleri olduğunu biliyoruz. Bu meraklıların beğeneceğini düşündüğümüz filmleri sizler için listeledik. İyi vakit geçir. ?

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

Astroloji dünyasında Akrepler mücadelecilikleri ve hırslarıyla ön plana çıkarlar.

Tam vazgeçtiklerini düşündüğümüz anda küllerinden yeniden doğuyorlar. Eğer bir kimsede şeytan tüyü denilen şey varsa o kişi kesinlikle Akrep burcudur.

Akrep işinde, arkadaşlığında ve aşk hayatında her zaman tutkuludur.

Hatta tutkuyla film izlemeyi tercih ediyorlar. 23 Ekim – 22 Kasım tarihleri ​​arasında doğanların izlemekten keyif alacağını düşündüğümüz filmlerden bahsedelim:

21. Çarpışma, 1996

IMDb: 6.4

Özet: Bir trafik kazasıyla hayatları başka bir boyuta açılan evli bir çift, tanıştıkları yeni insanlarla farklı bağlara girerken bir yandan da farklı bir tutkuya kapılırlar.

Oyuncular: James Spader, Holly Hunter, Elias Koteas

Müdür: David Cronenberg

20.Marie Antoinette, 2006

IMDb: 6,5

Özet: Dönemin siyasi şartlarına uygun olarak Fransa Kralı ile evlenen Avusturya’nın genç kraliçesi Marie Antoniette, bu yeni hayat düzenlemesinde çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalır.

Oyuncular: Kirsten Dunst, Jason Schwartzman, Rip Torn

Müdür: Sofya Coppola

19. Gerald’ın Oyunu, 2017

IMDb: 6,5

Özet : Gerald ve eşi Jessie tatil için göl kenarındaki ücra bir eve giderler. Gerald, gece karısını fantezi amacıyla yatağa kelepçelerken kalp krizinden ölür. Jessie, ölü kocası yatağa kelepçelenmiş halde odada bırakılır. Kelepçelerin anahtarları odanın bir ucunda ve yatak da kurtulamayacak kadar sağlam.

Oyuncular: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Chiara Aurelia

Müdür: Mike Flanagan

18. Vahşi Şeyler, 1998

IMDb: 6.6

Özet : 17 yaşındaki Kelly Van Ryan’ın yakışıklı rehberlik danışmanı Sam Lombardo’ya karşı hisleri basit bir aşkın ötesine geçer. Ve onu yatağa atmak için her yola başvuruyor.

Oyuncular: Kevin Bacon, Neve Campbell, Matt Dillon

Müdür: John McNaughton

17.Suspiria, 2018

IMDb: 6.7

Özet : Amerikalı genç bir bayan olan Susie Bannion, dünyaca ünlü dans okulu Markos Tanz Company’ye gidiyor. Susie’nin geldiği sıralarda okulun başka bir üyesi Jessica gizemli bir şekilde ortadan kayboldu.

Oyuncular: Chloe Grace Moretz, Tilda Swinton, Doris Hick

Müdür: Luca Guadagnino

16. Gia, 1998

resimler.squarespace-cdn.com

IMDb: 6.9

Özet: Amerika’nın ilk süper top modeli Gia Marie Carangi’nin hayatını anlatan bir film.

Oyuncular: Angelina Jolie, Faye Dunaway, Elizabeth Mitchell

Müdür: Michael Cristofer

15. Doruk, 2018

IMDb: 6.9

Özet : 90’lı yılların ortalarında 20 dansçı, ormandaki bir yatılı okulda üç günlük prova için bir araya gelir. Birbirleriyle yeni tanışan grup provalar dışında eğlenceli vakit geçiriyor. Provalar bittikten sonra ayrılmadan önce son bir parti düzenlerler. Ancak içki sayısı arttıkça bazıları tuhaf davranmaya başlar.

Oyuncular: Sofia Boutella, Romain Guillermic, Souheila Yacoub

Müdür: Gaspar Noe

14.Temel İçgüdü, 1992

IMDb: 7.0

Özet: Eski bir rock yıldızı olan Johnny Boz, seks sırasında vahşice öldürülür ve dava, San Francisco Polis Departmanından dedektif Nick Curran’a verilir.

Oyuncular: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza

Müdür: Paul Verhoeven

13. İnci, 2022

IMDb:7.0

Özet: 1998 yılında Pearl, ünlü olma takıntısına sahip bir genç kızdır. Gösterişli bir yaşamın özlemini çeken Pearl, hayalinin reddedilmesiyle öfkelenir ve bir cinayet çılgınlığına başlar.

Oyuncular:Mia Goth, David Corenswet, Tandi Wright

Müdür:Ti Batı

12. Kötü Kızlar, 2004

IMDb: 7.1

Özet : Zoolog ailesiyle birlikte Afrika’da büyüyen, okula gitmeyen, evde sadece özel eğitim alan Cady, güçlü olanın hayatta kalması ilkesini yaşayarak öğrendi. Ancak 15 yaşına gelip liseye başladığında orman kanunlarının bambaşka bir boyut kazandığını fark eder. Okulun en tanınmış kızının eski sevgilisine aşık olan Cady için işler iyice karışır.

Oyuncular: Lindsay Lohan, Jonathan Bennett, Rachel McAdams

Müdür: Mark Waters

11. Topa Sahip Olma, 1981

IMDb: 7.3

Özet : Mark’tan ayrılmak isteyen Anna, kocasına bunun için geçerli bir neden sunamaz. Başka bir adam olduğunu düşünen Mark olayı araştırır. Anna’nın kız arkadaşına ulaşan Mark, ona karısından uzun süredir haber alamadığını ve Anna’nın tuhaf davranışlarının nedenini bilmediğini söyler.

Oyuncular: Isabelle Adjani, Sam Neill, Margit Carstensen

Müdür: Andrzej Zulawski

10. Twin Peaks: Ateşin Benimle Yürümesi, 1992

IMDb: 7.3

Özet : FBI ajanı Chester Desmond, Twin Peaks adlı bir kasabadaki bir cinayet vakasını araştırmak üzere görevlendirilir. Ceset Laura Palmer adında bir lise öğrencisine ait.

Oyuncular: Sheryl Lee, Ray Wise, Mädchen Amick

Müdür: David Lynch

9. Senden Nefret Ettiğim 10 Şey, 1999

IMDb: 7.3

Özet : Bianca ve Kat iki kız kardeş. Küçük Bianca okulun hoş ve tanınmış kızlarından biridir. Ablası Kat ise sinirli, alaycı ve sert bir mizaca sahiptir. Buna mutlak kararlılığını da ekleyince hiçbir erkek ona yaklaşmıyor.

Oyuncular: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt

Müdür: Gil Junger

8. Gözler Tamamen Kapalı, 1999

IMDb: 7.5

Özet : Bill Harford ve eşi Alice Harford’un dış dünyaya da mutlulukla yansıyan bir evlilikleri var. İlişkilerinde her şey yolunda görünüyor. Bir gün katıldıkları bir partide Alice diğer erkeklerle sohbete başlar. Bunu fark eden Bill hem dehşete düşer hem de bu duruma tuhaf bir tepki verir.

Oyuncular: Tom Cruise, Nicole Kidman, Todd Field

Müdür: Stanley Kubrick

7. Aşçı, Hırsız, Karısı ve Aşığı, 1989

IMDb: 7.5

Özet : İğrenç bir insan olan Albert, her akşam aynı restoranda kurduğu masada adamları ve karısı Georgina ile birlikte yemek yiyor. Albert’in yaydığı korku, Fransız aşçı Richard’ın, yemek sırasında sevgilisi Michael ile mutfak köşelerinde uyuyan Georgina’yı görmezden gelmesine neden olur.

Oyuncular: Richard Bohringer, Michael Gambon, Helen Mirren

Müdür:Peter Greenaway

6. Böcek Suyu, 1988

IMDb: 7.5

Özet : Genç ve neşeli bir çift olan Adam ve Barbara Maitland, bir araba kazası sonucu ölürler. Bu sırada Charles ve Delia, kız kardeşleriyle birlikte New York’a gelir ve Maitlands’in evini satın alır.

Oyuncular: Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton

Müdür: Tim Burton

5. Amerikan Psikosu, 2000

IMDb: 7.6

Özet: Zengin bir banka yöneticisi olan Patrick Bateman, şiddet dolu fantezilerinin derinliklerine inerken psikopat eğilimli egosunu arkadaşlarından gizler.

Oyuncular: Christian Bale, Justin Theroux, Josh Lucas

Müdür: Mary Harron

4. Mavi Kadife, 1986

IMDb: 7.7

Özet : Sakin görünen bir Amerikan kasabasında yaşayan Beaumont ailesi, babalarının yaşadığı krizle sarsılır. Oğlu Jeffrey, babasını götürdüğü hastaneden eve dönerken çimlerin üzerinde bir nesneyle karşılaşır: Bu bir insan kulağıdır.

Oyuncular: Isabella Rossellini, Kyle Mac, LachlanDennis Hopper

Müdür: David Lynch

3. Batman, 2022

IMDb: 7.8

Özet: Bir katil, çeşitli sadist planlarla Gotham’ın seçkin sınıfını hedef aldığında, bazı gizemli ipuçları dünyanın en büyük dedektifi Batman’i yeraltı dünyasına yönelik bir soruşturmaya yönlendirir.

Oyuncular: Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Jeffrey Wright

Müdür: Matt Reeves

2. Siyah Kuğu, 2010

IMDb:8.0

Özet: Ana karakter Nina Sayers, New York’ta prestijli bir bale şirketinde çalışıyor. Tiyatroda sahnelenecek “Kuğu Gölü” oyununda hem beyaz kuğu hem de siyah kuğuyu canlandırması için seçilir.

Oyuncular:Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel

Müdür:Darren Arofonsky

1. Taksi Şoförü, 1976

IMDb:8.2

Özet: Yetmişli yılların Manhattan gecelerinde taksi şoförlüğü yapan Vietnam gazisi Travis, etrafındaki hayatla ve toplumun pisliğiyle bağ kuramaz. Sonunda Travis kendi prosedürlerinin sorumluluğunu üstlenir.

Oyuncular:Robert De Niro, Jodie Foster, Cybill Shepherd

Müdür:Martin Scorsese

hemsinhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu