Haber

Beylikdüzü Belediyesi Budama ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

Beylikdüzü Belediyesi ilçe genelinde budama ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Ağaçların daha sağlıklı büyümesi ve olumsuz hava koşullarından dolayı kopan kısımların çevreye zarar vermemesi için başlatılan budama çalışmalarının yanı sıra ilçenin farklı noktalarında ağaçlandırma çalışmaları da devam ediyor.

 

İlçeye yeni yeşil alanlar kazandıran ve mevcut yeşil alanların bakımını yapan Beylikdüzü Belediyesi, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte budama çalışmalarına başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ile ağaçların daha sağlıklı ve verimli büyümesinin önüne geçilmesi ve olumsuz hava koşullarında kırılan dalların çevreye zarar vermemesi amaçlanıyor.

 

Tüm çalışmalar kontrollü bir şekilde gerçekleştirilir.

Budamanın yanı sıra ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmaları da kesintisiz devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Mustafa Kemal Caddesi, Kavaklı Caddesi, Avrasya Caddesi ve Hasan Tahsin Caddesi’ne bugüne kadar toplam 262 ağaç dikildi. Tüm çalışmaları kontrollü bir şekilde yürüttüklerini belirten Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Davet Çebi, “Ağaçların ömrünü uzatmak için tüm park, yeşil alan ve yol kenarlarında budama çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. sağlıklı olmalarını sağlamak ve olası olumsuz etkileri önlemektir. Aynı zamanda kent estetiğine ve iklim koşullarına uygun olarak yürüttüğümüz ağaçlandırma çalışmalarımıza ekiplerimiz devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu