Haber

Delphi Technologies’den yeni şanzıman yağları

BorgWarner çatısı altında bulunan Delphi Technologies, D markası ile şanzıman yağı ürünlerini tanıtırken, ürün ailesine 4 yeni şanzıman yağı eklendi.

Aşınmaya karşı yüksek performans

Yüksek performanslı şanzıman yağlarının aşınmaya karşı değeri, bir şanzımanın uzun ömürlü olması için kritik öneme sahiptir. D şanzıman yağı serisinin yeni üyeleri, yüksek dayanıklılıkları ve aşınmaya karşı yüksek performansları ile öne çıkıyor. Delphi Technologies’in yeni şanzıman yağları aşınmaya karşı gösterdikleri yüksek performansın yanı sıra pas ve korozyona karşı hassas sistem bileşenlerinin ömrünü uzatıyor. Ayrıca uzun iletim ömrü sağlar ve iletim verimini arttırır. D şanzıman yağı serisinin yeni üyeleri de tüm sızdırmazlık elemanları ile uyumludur.

D ATF DEXRON II

D ATF DEXRON II, OEM’in talep ettiği performans gereksinimlerine sahip birçok araç tipinin otomatik şanzıman ve hidrolik direksiyon ünitelerinde kullanılabilen bir otomatik şanzıman yağı olup, bazı özel uygulamalarda hidrolik sıvısı olarak da kullanılabilir.

D ATF DEXRON III

Şanzıman yağı ailesinin yeni üyelerinden D ATF DEXRON III, GM DEXRON III spesifikasyonunu karşılayan yüksek performanslı otomatik şanzıman yağı ile öne çıkıyor. Binek ve ağır vasıta araçların otomatik şanzıman ve şanzımanlarında, direksiyon dişlilerinde ve tavsiye edilirse hidrolik sistemli montajlarda kullanılabilir.

D ATF DEXRON VI

D ATF DEXRON VI, binek ve hafif ticari araçlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş, DEXRON VI spesifikasyonuna uygun, yüksek kaliteli tam sentetik otomatik şanzıman yağıdır. 2006 ve sonrası GM marka binek ve ticari araçlarda kullanılan AT ve Hydramatic tipi yeni GM 6 ileri otomatik şanzımanlarda, araçların garanti süresi boyunca veya garanti süresi sona erdikten sonra servis olarak kullanılması uygundur. dolgu maddesi, önceki nesil DEXRON ürünlerinin tavsiye edildiği yerlerde de kullanıma uygundur. Direksiyon sıvısı olarak da kullanılabilir.

CVT

Geniş bir binek otomobil yelpazesinin yüksek performanslı her zaman değişken şanzıman yağı olan, zorlu OEM ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş, laboratuvar ve saha testlerinde kalitesini kanıtlamış olan D CVT, tamburlu varyatör sistemleri için özel olarak geliştirilmiştir.

Eşsiz tasarım özellikleri sayesinde ağır çalışma koşullarında kullanılabilir. Kayış-kasnak çiftinin yanı sıra ıslak debriyajlar için optimum sürtünme önleme özelliklerine sahiptir. Yüksek viskozite indeksi ve düşük sıcaklıkta akışkanlığa sahip olmasının yanı sıra uzun bir kullanım ömrü sağlar.

Kaynak: Carmedya.com / Araba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu