Haber

‘Palu Ailesi’ davasında tutuklu bulunan Tuncer Ustael’in son hali!

Müge Anlı ilginç olayları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor…

Bu olaylardan en farklısı ise Palu Ailesi’ydi. Bir döneme damga vuran olay günlerce konuşuldu.

Palu Ailesi’ni çözmek için günlerce uğraşan Müge Anlı, sonunda Tuncel Ustael’i yakalamayı başardı.

Şu anda müebbet hapis cezasına çarptırılan Ustael’in son durumu da gündem oldu.

İşte o kare!

Dava kararlaştırıldı

Kocaeli’de 15 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen Meryem Tahnal’ın kızı Melike Tahnal’ın Sakarya’da öldürüldüğü iddiasıyla kamuoyunun ‘Palu ailesi’ olarak bilinen davasında tutuklu sanık Tuncer Ustael’e müebbet hapis cezası verildi.

Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Melike Tahnal’ın kayınbiraderi sanık Tuncer Ustael Sesli ve Görüntülü Bilgi Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşmada müşteki ve sanık avukatları hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı, gelen evrakların kayda alınmasını müteakip bir önceki duruşmada açıkladığı esaslara dayanarak mütalaasını tekrarlamıştır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı daha önceki ifadelerini tekrarlayarak sanıkların en üst düzeyde cezalandırılmasını talep etti.

Tutuklu sanıkların avukatları, beraat talebine ilişkin mütalaaya katıldıklarını bildirdi.

Tuncer Ustael’in avukatı, yazılı savunmalarını tekrarladıklarını belirterek müvekkili hakkında beraat talebinde bulundu.

Söz verilen sanık Ustael mütalaaya itiraz ederek, “Yüzlerce ölüm varken siz Melike’nin ölümüyle kalakaldınız.

Sanık Tuncer Ustael’i “muhtemel kastla öldürmek” suçundan müebbet hapis cezasına çarptıran ve tutukluluk halinin devamına karar veren heyet, “çocuğa cinsel istismar” suçundan beraatine karar verdi.

Heyet, sanıklar Ayşe, Hava, İsa, Fatih Palu ve Emine Ustael’in “çocuğu kasten öldürme” suçundan beraatine, belgenin “kanunsuz gömme” suçundan ayrılmasına karar verdi.

caybasi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu