Teknoloji

PERISH Yeni Nesil Konsollara, PS4 ve Xbox One’a Geliyor

 
HandyGames tarafından yayınlanan ve ITEM42 tarafından geliştirilen mitolojiden ilham alan birinci şahıs eşli nişancı oyunu PERISH, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One’a geliyor. Duyurulan bu konsol sürümlerinin ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil.
 
Oyun ilk olarak PC’de yayınlandı
 
 
 
İlk olarak 2 Şubat’ta Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için yayınlanan PERISH, 1 ila 4 oyuncuya kadar oynama imkanı sunan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunda eski düşmanlar, ilginç bölgeler ve patronlar var. Bu zorluklarla tek başınıza veya arkadaşlarınızla mücadele edebilirsiniz.
 
Kırık bir kılıçtan başka bir şey olmadan yolculuğunuza başlayacağınız oyunda sadece yeraltı dünyasının kana bulanmış para birimi Danake oyunculara en uygun ekipmanı sağlayabiliyor. Aynı zamanda farklı yakın dövüş ya da menzilli silahları elinize alabilir hatta makineli tüfeğinizle bu kadim düşmanları mermilerle vurabilirsiniz.
 
Çok çeşitli aksiyon anları ile karşımıza çıkan oyun, şimdi de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına gelmeye hazırlanıyor.
 
oyun fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu