Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe’deki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe’deki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Kurum, İstanbul’daki metro çalışmalarına dikkat çekerek şunları söyledi; 5 yıl sonra İstanbul’un metrosuz ilçesi kalmayacak. “Metro her ilçeye gidecek ve metro hattını 5 yılda 328 kilometreden 650 kilometreye çıkaracağız” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe’deki seçim uyum merkezinin açılışına katıldı. Kurum, “5 yıl içinde İstanbul’un metroya gitmeyen ilçesi kalmayacak. Metro her ilçeye gidecek ve 328 kilometrelik metro hattını 5 yıl içinde 650 kilometreye çıkaracağız. Mart akşamı” dedi. 31, tüm İstanbul kazanacak. İstanbul’un anneleri kazanacak. İstanbul’un gençliği kazanacak ve el ele verecek. 5 yıl içinde hayallerimizi ve projelerimizi gerçekleştireceğiz. 5 yılda İstanbul’un her sokağını, 650 bin konutu dönüştüreceğiz. Maltepe’de riskli yapı kalmayıncaya kadar. 5 yıl içinde İstanbul’da metrosuz ilçe kalmayacak. Her ilçeye metro gidecek ve beş yılda 328 kilometre yol kat edilecek. Metro sınırını 650 kilometreye çıkaracağız. Kavşak düzeltsem trafik çözülür. Bunlar şehirden gelen haberler. Şehirde ne zaman iş olsa gündemleri hep başka oluyor. Hep başka gündem peşinde koştular. İstanbul’u basamak olarak gördüler. Ama Biz İstanbul’uz, bu adımları hızla atacağız. Sosyal yardımda adaleti sağlayacağız. İhtiyaç sahibi emekli kardeşlerimize büyükşehir belediyesinden aylık 2500 lira destek ödemesi yapacağız. “Yeni iş kuracak gençlerimize, kadınlarımıza ve çocuklarımıza 100 bin lira sermaye desteği vereceğiz” dedi.

kaynarcahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu