Yaşam

Deadpool 3’ün İsmi Açıklandı, Fragman Geldi

Marvel’ın bir sonraki yapımı Deadpool 3’ten merakla beklenen detaylar geldi. Yeni paylaşımda fragman ortaya çıkarken filmin adı da belli oldu. Detaylar burada.

Marvel’da yaşanan sorunların ardından yeni filmin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyordu. Yeni paylaşımla birlikte bu konudaki soru işaretleri de ortadan kalktı. 26 Temmuz’da vizyona gireceği açıklanan filmin fragmanı paylaşıldı. Fragman sayesinde filmin merak edilen ismi de belli oldu.

Deadpool 3’ün İsmi Belli Oldu, Fragman Geldi

Deadpool ve Wolverine Geliyor!

Yeni filmin adı Deadpool & Wolverine olacak. Bu da Deadpool’un yeni filmle birlikte Marvel Sinematik Evreni’nde maceralara atılacağını gösteriyor. Yeni filmin yönetmeni Shawn Levy olacak. Takımda Deadpool’u canlandıracak isim değişmeyecek ve Ryan Reynolds yine aynı rolde seyirci karşısına çıkacak. Deadpool & Wolverine adlı filmde Hugh Jackman Wolverine karakterini canlandıracak. Filmin diğer oyuncuları ve rolleri ise şöyle:

  • Morena Baccarin (Vanessa)
  • Leslie Uggams (Kör Al)
  • Karan Soni (Dopinder)
  • Brianna Hildebrand (Negazonik Genç Savaş Başlığı)

Deadpool ve Wolverine’e ne dersiniz?

Deadpool & Wolverine fragmanı sinemadaki hikayeye dair detayları ortaya koyuyor. Magnificent Bowl finali sırasında yayınlanan fragmanda Wilson yakalanıp hapse atılıyor. Daha sonra işbirliği teklifi alır. Bu teklifin ardından Deadpool & Wolverine başlıyor. 26 Temmuz’da vizyona girecek olan sinemada bir de Disney+ sürprizi var. Öyle ki film vizyona girdikten hemen sonra Disney+ platformunda da gösterime girecek.

İşte Deadpool & Wolverine fragmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu