Teknoloji

Huawei Watch Fit 3 Resmi Lansman Öncesi SDPPI Sertifikasını Aldı

Huawei’nin popüler akıllı saati Huawei Watch Fit serisinin yeni modeli Huawei Watch Fit 3 olacak. İşte yeni modelden ilk detaylar.

2022 yılında tanıtımı yapılan Huawei Watch Fit 2 modelinin hemen ardından Huawei Watch Fit 3 için çalışmalara başlayan şirket, önümüzdeki aylarda resmi lansmanı gerçekleştirecek. Aradan geçen 2 yılın ardından serinin yeni modelini piyasaya sunacak Huawei, yeni modeli için CQC sertifika sürecinin ardından Endonezya’da SDPPI sertifikasında görüldü. Sertifika raporlarıyla birlikte yeni model için sürecin devam ettiği görüldü.

Huawei Watch Fit 3 Neler Sunacak?

Huawei Watch Fit 3, raporlarda SLO0B19 model numarasıyla görüntülendi. Ancak raporda yeni modelle ilgili hiçbir detay, özellik yer almadı. Bu nedenle şu an için kesinleşen bir özellik yer almıyor. Ancak son sertifika süreçlerinden birisi olduğu için Huawei Watch Fit 3 tanıtım tarihinin oldukça yakın olduğu görülebiliyor. Huawei Watch Fit 3 için önemli güncellemeler bekleniyor. Bu nedenle Huawei Watch Fit 2 modelinde yer alan özelliklerin büyük bir bölümünde yükseltmeler ile daha iyi bir performans sunulması bekleniyor.

Huawei Watch Fit 3 Resmi Lansman Öncesi SDPPI Sertifikasını Aldı

Huawei Watch Fit 2 Özellikleri Nasıldı?

Pek çok sertifikasyon süreci geçirmiş olmasına rağmen Huawei Watch Fit 3 özelliklerine dair bir detay gündeme gelmedi. Sızıntının da olmaması, Huawei Watch Fit 3 özelliklerinin öğrenilmesini engelledi. Ancak Huawei Watch Fit 2’Den çok daha iyi bir deneyim sunması beklenen Huawei Watch Fit 3 için bir önceki modelin özelliklerine bakılması, yeni model için iyi bir izlenim yaratacaktır. Huawei Watch Fit 2 özellikleri şöyleydi;

  • Ekran: 1,74 inç AMOLED ekran
  • Spor modu: 97 egzersiz modu
  • Sağlık takibi özellikleri: Kalp atış hızı ve kan oksijen izleme
  • Batarya kullanım süresi: 10 güne kadar
  • Bağlantı: WiFi, Bluetooth v5.2

haber-golkoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu